De kweek op onze hokken

De kweek verloopt zeer voorspoedig.De eerste jongen kunnen met een paar dagen reeds gespeend worden,de 2e ronde van de kweekduiven is geringd,de 3e ronde staat op het punt van uitkomen,terwijl van de 4e ronde de eerste eieren al weer zijn gelegd.

image

EEN GEDEELTE VAN DE OP DE GROND GEPLAATSTE JONGEN

image

NOG ENKELE VAN DE OP DE GROND GEPLAATSTE JONGEN

Ook onze nieuwe aanwinsten,2 duivinnen van Gerard en Bas Verkerk,hebben reeds de nodige eieren gelegd.

image

Hier de duivin van G en S Verkerk “Double Olympic” NL13-1239287,kleindochter “Olympic Sponge Bob” x “Olympic Solange” gekoppeld aan een zoon van onze “Olympic Sharon”.

image

image

en eveneens van G en S Verkerk de NL13-1239281,kleindochter “Pavarotti” x “Oprah” en “Benji” x “Magic Amoré” ,gekoppeld aan de “Late Blauwe” .kleinzoon “Kaasboer” van Gaston van de Wouwer en o.a. vader van “Paloma” ,winnares 6e NPO Bourges en moeder van de “Nanteuil”, winnaar 1e NPO Nanteuil 2011.

image

De eerste ronde van de vliegduiven is ook overgelegd naar de voedsterduiven.Inmiddels hebben zij voor de 2e keer eieren.

image

EEN BLIK IN HET VLIEGHOK

image

NOG EEN BLIK IN HET VLIEGHOK (NADAT DE EERSTE EIEREN ZIJN OVERGELEGD )

“Olympic Froome” was gekoppeld aan een van onze beste duivinnen “Lindsey” en is nu gekoppeld aan die geweldige dochter van de “Apollo” van Willem de Bruijn,namelijk “Jessica” ( is o.a. moeder van “Paloma” ).

Hierna zal hij gekoppeld worden aan een duivin van Gerard en Bas Verkerk,namelijk “Double Olympic”.

image

“OLYMPIC FROOME” MET “JESSICA”

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.