Het weekeinde van 14 en 15 september 2013

Na de vlucht vanuit Peronne van vorige week hadden wij reeds besloten,dat we niet mee zouden doen op Mantes la Jolie.We hebben direkt de lampen uitgedaan en de eerste selectie gedaan ( zo’n 40 opgeruimd ).Momenteel zitten er nog 22 doffers en 22 duivinnen op het vlieghok.De duiven zijn sindsdien ook niet meer los geweest.

Zaterdag konden de duiven in Mantes la Jolie niet gelost worden in verband met de aanhoudende regen.We zijn daarom naar Falco Ebben geweest om de duiven,die straks in oktober geveild worden opwww.dreampigeons.com ,op de foto te laten zetten. Falco was erg onder de indruk van de kwaliteit van deze duiven. Bij deze duiven zitten o.a. de nestzus van “Olympic Froome” en de moeder van de 1e Peronne afd.5 en de 1e Duffel SS Gouwe/IJssel en 2 jongen uit “Olympic Sharon”en 2 jongen uit “Olympic Froome” en verder nog broers/zussen van de 1e NPO Nanteuil 2011 etc.

Zondag was het wel uitstekend weer voor de duiven,die om 9.15 uur gelost werden in Mantes la Jolie.We zijn naar Willem de Bruijn gegaan om de aankomsten van de duiven mee te maken en daar hebben we absoluut geen spijt van gehad.Het was echt fantastisch om te zien hoe de duiven in koppels aankwamen en als een speer naar het hok doken.We hebben samen met nog veel duivenvrienden erg genoten en wat een fantastische uitslag !!! Willem het was weer “ouderwets”. Super !!!

duivenvrienden bij Willem de Bruijn

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.