Prijsuitreiking afdeling 5 in Zuid-Beijerland

Zaterdagavond 2 november jl vond weer de prijsuitreiking plaats van afdeling 5 in de Eendrachtshoeve in Zuid-Beijerland.

De avond werd geopend door voorzitter Wim Versendaal en heette in het bijzonder ook Cees Epping welkom,hetgeen met applaus werd vergezeld.

Daarna nam Nelis Breedijk het woord en volgde de uitreiking van de prijzen aan de winnaars in de verschillende disciplines.

prijsuitreiking 2013_1 prijsuitreiking 2013_2

 

 

Bij de mid-fond werd Jan vd Laar 2e onaangewezen kampioen achter Gerard en Bas Verkerk.Jan was zo trots als een pauw en met recht,want hij heeft het afgelopen jaar werkelijk fantastisch gepresteerd.Veel kopprijzen en hoge prijspercentages.Een leuke bijkomstigheid is,dat deze prestaties werden behaald met grotendeels duiven afkomstig van ons hok.

prijsuitreiking 2013_3

 

Zelf mochten wij in eerste instantie op het podium komen om de prijs in ontvangst te nemen ivm met het behalen van de overwinning op Peronne op 20 juli door de NL13-1248118.Ook op het podium verschenen o.a.Willem de Bruijn en Anton vd Heuvel.Willem maakte van de gelegenheid gebruik om de microfoon ter hand te nemen om te refereren aan het overlijden van Anton’s broer Leen.Hij sprak mooie woorden en vroeg de zaal dit keer niet om een minuut stilte,maar om een staande ovatie voor diegenen,die het afgelopen jaar dierbaren hadden verloren.

prijsuitreiking 2013_4

 

Vervolgens mochten wij ook nog het podium betreden om de prijzen in ontvangst te nemen voor het behalen van het 2e kampioenschap onaangewezen jonge duiven en het 1e keizerkampioenschap jonge duiven.

Tenslotte mochten we nog een keer het podium op als 6e keizerkampioen dagfond van afdeling 5.

Het was al met al een gezellige avond,waar volop gelegenheid was om van gedachten te wisselen met andere liefhebbers,hetgeen in het verleden niet mogelijk was ivm de harde muziek in de pauzes.Een puntje van kritiek zou kunnen zijn,dat er toch wel te weinig aandacht vanuit de zaal is voor de winnaars.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.