Wie zijn wij

cees_en_mauriceWij zijn de Combinatie C. en M. Everling bestaat uit vader Cees (geboren in 1951) en zijn zoon Maurice (geboren in 1982).

HISTORIE

Cees heeft al vanaf zijn 11e jaar duiven en Maurice kreeg  ook al op jeugdige leeftijd interesse in de duiven. Beide speelden we tot 2006 onder eigen naam met wisselend succes. Het moest echter beter kunnen.

In 2006 werd daarom besloten een combinatie aan te gaan. Op het hok bij Maurice werden de vliegduiven ondergebracht en bij Cees de kweekduiven. Er moesten natuurlijk ook betere duiven komen. Via een gekochte bon op de plaatselijke tentoonstellingen kwamen er duiven van Willem de Bruijn uit Reeuwijk en wijlen Herman Roos uit Bodegraven. Dat jaar werden er met de jonge duiven meteen eerste prijzen gewonnen. Het fundament was gelegd.

In de winter van 2006/2007 werd ook contact opgenomen met Gaston van de Wouwer uit Berlaar (België),omdat ons toen al de geweldige prestaties van die man waren opgevallen. Er kwamen diverse kleinkinderen van diens superkweker “DE KAASBOER”. Ook werd er aangeklopt bij Maurice Hasendonckx uit Bouwel (België). Jaarlijks komen er enkele duiven van Willem de Bruijn naar Gouda.

Reacties zijn gesloten.